Autor Wiadomość
vkimi
PostWysłany: (Maj 4, 2008, 2:28 pm);    Temat postu:

nie,nie mielone. Choć można eksperymentować ;p
Amy
PostWysłany: (Maj 3, 2008, 10:13 pm);    Temat postu:

schab.
Maruda
PostWysłany: (Maj 3, 2008, 10:13 pm);    Temat postu:

Sorki za dublowanie postu: tak na serio : Jakei to ma byc mieso? MIelone mam rozumiec?
Maruda
PostWysłany: (Maj 3, 2008, 10:10 pm);    Temat postu:

NO strzepałem jajka. No i troche tego jest. I co teraz z tym mam zrobic?
Amy
PostWysłany: (Maj 3, 2008, 10:01 pm);    Temat postu:

mmmmmm super ;P :))
Amy
PostWysłany: (Kwiecień 30, 2008, 1:05 pm);    Temat postu:

mmmm nie mogę się doczekać .. dziś znów poczuję ten smaaaak ;p
Amy
PostWysłany: (Styczeń 1, 2008, 10:58 pm);    Temat postu:

no coś Ci wymyślę.. zrobisz herbaty xP ;p
vkimi
PostWysłany: (Styczeń 1, 2008, 10:55 pm);    Temat postu:

no ba... no przecież ;) chyba że w pracy będę ;/
Amy
PostWysłany: (Styczeń 1, 2008, 10:54 pm);    Temat postu:

wiem,wiem.. ale mi pomagasz bo ja Ci pomogłam;)
vkimi
PostWysłany: (Styczeń 1, 2008, 10:51 pm);    Temat postu:

cieszę się,że smakowało :)
następną kolację robisz Ty ;p
Amy
PostWysłany: (Styczeń 1, 2008, 10:45 pm);    Temat postu:

Mmmmm wczoraj miałam przyjemność skosztować.. pychotka Kochanie :* ;)
vkimi
PostWysłany: (Styczeń 1, 2008, 10:43 pm);    Temat postu: coś w stylu kotleta rzymskiego

a właściwie...

to tak:
1)odpowiednia ilość mięsa (żeby starczyło dla wszystkich)
2)jajka
3)czosnek (ząbki lub granulowany)
4)ser żółty
5)masło
6)sól
7)pieprz
8)margaryna do smażenia

jajka roztrzepać z solą,pieprzem i czosnkiem (czosnku tyle,żeby masa była gęsta),mięso wrzucić do tego i odstawić do lodówki na kilka godzin.
Mięso wyciągnąć z jajka,wrzucić na patelnię z tłuszczem,smażyć normalnie jak kotlet.
Powinno to wyglądać jak mięso w naleśniku.
Next nasmarować dno brytwanki masłem,położyć na to usmażone mięso, posypać startym serem i do piekarnika... patent wymyśliłem sam ;)

Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group